Montaj Instalatii GPL | Service auto din Timisoara - Service Tim

Montaj Instalatii GPL

Instalatia Auto GPL Universala

reprezinta un set de componente care instalata pe masina cu motorizare pe benzina permite acestui autoturism sa functioneze si pe GPL, in afara de functionarea pe benzina in functie de optiunea soferului.
Pentru a utiliza cu satisfactie deplina Instalatia Auto GPL si beneficia de toate avantajele folosirii acesteia fara problema, este foarte importanta respectarea a doua aspecte:

1. Instalatia Auto GPL (ca un set de componente integrate) trebuie sa fie aleasa corect, in functie de caracteristicile masinii respective.
2. Echiparea masinii (realizarea montajului) trebuie efectuata corespunzator tipului de masinii care se doreste a fi echipata, corect, calitativ si realizat de un service autorizat.
Comutarea se realizeazadoar in cazul in care temperature motorului ajunge la valoarea unei functionari corespunzatoare cu GPL. La bordul autoturismului se afla un comutator la loc vizibil care are rolul de a realiza comutarea cat si a indica nivelul gazului din rezervor.

 

Kitul GPL Dedicat AGR

1. Componentele electronice sunt alese in functie de tipul autoturismului, anul de fabricatie si strategia de injectie a autoturismului;

Componentele mecanice, respectiv:
- Reductorul se alege in functie de puterea si capacitatea motorului;
- Multivalva se alege in functie de debitul de gaz necesar si puterea motorului;
- Rampa de injectie si diuzele se aleg in functie de puterea motorului si strategia de injectie;
- Dimensionarea corecta a accesoriilor, conductelor si furtunurilor necesare unui montaj corespunzator pentru fiecare autoturism.

2. Beneficiezi de un montaj conform standardelor europene: Montajul se efectueaza in Service-uri autorizate RAR, care dispun de personal bine pregatit si informat de catre furnizor repecand tehnologiile de montaj puse la dispozitie de acesta. Alegerea pozitiei de montaj a componentelor GPL ce alcatuiesc instalatia, trebuie efectuata astfel incat:
- Componentele sa poata asigura o functionare optima, la parametrii pentru care a fost proiectata;
- Pozitia componentelor sa fie in concordanta cu regulamentele Europene in vigoare;
- Calibrarea sa fie facuta cu un soft performant.

Montajul unui Kit GPL Dedicat este garantia ca motorul va functiona cu GPL la aceeasi parametrii pentru care autoturismul a fost proiectat, iar la capitolul siguranta putem spune ca un Kit GPL dedicat, montat pe un autoturism este de doua ori mai sigur decat sistemul de alimentarea cu benzina al acestuia.