Reglaje si revizii Instalatii GPL | Service auto din Timisoara - Service Tim

Reglaje si revizii Instalatii GPL

Pentru efectuarea unei diagnoze corecte a problemelor aparute la un sistem GPL, pe langa cunostintele specifice puse la dispozitie de catre fabricantul sistemului prin intermediul manualelor de montare/diagnoza/reglaj, mai sunt necesare si softul de reglaj/diagnoza precum si interfata de conectare cu sistemul respectiv.

Efectuam revizii periodice de intretinere (schimb filtre si elemente consumabile gen kituri de reparatie reductor, kituri de reconditionare injectoare) la orice sistem GPL atat in perioada de garantie, cat si in post-garantie.
Putem sa efectuam diagnoza/reglaje pentru sisteme montate OEM (montate de constructor) incusiv in perioada de garantie.
Conectarea la sistemele care nu mai au conectorii de diagnoza sau acestia sunt defecti.

Oferim servicii de reparatii unitati electronice de control AEB, Autogas Italia, Intergas, Romano, Zavoli, Tartarini, OMVL, Landi Renzo, Vogas, cu urmatoarele defecte: lipsa semnal comanda deschidere electrovalve GPL, neefectuare comanda inchidere injectoare benzina la functionare pe GPL, lipsa semnal emulare injectoare benzina (eroare circuit injector benzina), lipsa comanda deschidere injector GPL, reprogramare firmware; se asigura verificare si garantie pentru lucrare conform legislatiei in vigoare.
Pentru anumite repere defecte oferim posibilitatea inlocuirii lor atat cu piese originale cat si cu piese compatibile atunci cand folosirea reperelor originale ar fi prea costisitoare sau nu sunt suficient de fiabile.

Astfel de operatii des intalnite ar fi:

- Inlocuire injectoare Voltran cu injectoare Matrix, Valtek, Rail, OMVL.
- Inlocuire senzor presiune MAP Voltran sau/si redefinire alt model sau MAP senzor OEM.
- Inlocuire filtru-distribuitor faza gazoasa Voltran cu filtru si distribuitor compatibil.
- Inlocuire injectoare Landi Renzo Omegas tip MED sau Matrix sau Lovato cu injectoare Valtek, Rail, OMVL.
- Inlocuire senzor presiune diferentiala Landi Renzo cu senzor tip Bosch sau Sensata
- Inlocuire/adaptare ECU Landi Renzo versiune hardware 1,2,3.

Efectuam reconditionari/reglaje rampe injectoare marcile: Rail, Valtek, Voltran, Matrix, Bigas, Stargas, Zavoli, OMVL, Intergas, Tartarini, Romano.
Efectuam reconditionari complete/revizii la o gama variata de reductoare cu consumabile originale sau compatibile.

Va oferim servicii de diagnoza, reparatii si reglaje pentru toate marcile de instalatii GPL comercializate pana in prezent in Romania si nu numai atat, service-ul nostru fiind dotat in cea ce priveste programele si interfetele de diagnoza si reglaj pentru aproape orice sistem GPL programabil.
Reglajul sistemelor GPL care nu sunt concepute pentru reglaj prin intermediul unui PC, cum ar fi: STAG2L, STAG L Plus, AutogasItalia AL600, VIP100, etc.

Dupa orice operatie de revizie sau reparatie, se efectueaza reglaj/test traseu si se verifica emisiile de noxe precum si parametri de functionare ai motorului prin OBD acolo unde este cazul.