Despre noi | Service auto din Timisoara - Service Tim

Despre noi


2010 Reparatii Auto

In cadrul atelierului mecanic se efectueaza repararea completa a motorului si cutiei de viteze precum si inlocuirea urmatoarelor repere si subansamble: distributia, instalatii de racire, sistemul de franare, sistemul de suspensie si directie etc.

2010 Computer Diagnose

Se poate diagnostica la nivel de reprezentanta orice tip de autoturism din gama VW, Seat, Skoda, Audi, Mercedes, BMW, Opel, Dacia, Renault,Ford, Fiat, Alfa, Lancia, Peugeot, Citroen la modele ce permit accesul digital sau analogic la modulele electrice sau electronice ale masinii

2011 Statie ITP

ITP Timisoara – Service Tim detine Statia ITP PH010 din Timisoara acreditata RAR si asigura verificarea tehnica periodica obligatorie a masinii dumneavoastra in cele mai bune conditii.

2012 Electrica auto

Atelierul de electrica auto ofera:

- diagnoza computerizata a autovehiculului
- reparatii electromotoare, alternatoare, instalatii electrice auto
- reparatii instalatii aer conditionat auto si incarcari cu freon ale acestora

2014 Tinichigerie

Executam in atelierul nostru de tinichigerie indreptarea elementelor de caroserie si interventia pe structura de rezistenta la rece si/sau la cald.

2014 Vopsitorie Auto

In cadrul vopsitoriei auto se pot face mai multe tipuri de operatiuni:

- vopsire element
- vopsire auto integrala
- vopsire si reconditionare jante auto
- polis auto
- tinichigerie auto
- restaurare completa masini vechi

2016 GRIP - DAS MOTORMAGAZIN

Vizita echipei Grip das motormagazin la service-ul nostru pentru realizarea episodului: CHAOS IN DEN KARPATEN

Matthias Malmedie, Det și Helge Thomsen Müller au pornit într-o călătorie în România. Destinația spectaculoasă: Transfăgărășanul în Munții Carpați - cel mai frumos drum din lume!

 

Service Tim este o societate cu capital integral romanesc, infiintata in 2000 si are ca principal obiect de activitate serviciile in domeniul auto.

Service-ul este acreditat sa efectueze reparatii auto, acoperite de politele de asigurari RCA si CASCO
prin contracte incheiate cu toate societatile de asigurari, contractele oferind prioritate acestora la reparatii.

Dotarile tehnice moderne ale Service Tim: elevatoare, rampe, aparate de masura si control, testere care permit efectuarea unor lucrari de reparatie profesionale la standarde calitative ridicate. Operatiunile de reparatii si intretinere sunt realizate de personal specializat si cu experienta in domeniu, astfel incat timpii de reparatie sunt redusi iar rezultatele sunt la un inalt nivel calitativ.

Misiunea firmei Service Tim este dezvoltarea prezentei pe piata ca furnizor de servicii in domeniul reparatiei si intretinerii autovehiculelor. In acest scop dorim sa implementam si sa mentinem un Sistem Integrat de Management al Calitatii conform standardului ISO 9001:2000. Sistemul cuprinde activitatile de reparatie si intretinere a autovehicule, care sa asigure atat satisfacerea cat mai deplina a cerintelor clientilor, cat si eficienta si rentabilitatea firmei.

 

Principiile pe care se bazeaza activitatea noastra sunt:

    - stabilirea de relatii interactive cu toti clientii in vederea realizarii unor servicii de calitate;
    - optimizarea permanenta a nivelului calitativ al serviciilor noastre;
    - concentrarea tuturor resurselor in vederea depasirii asteptarilor clientilor;
    - conformarea cu legislatia in vigoare;
    - sporirea increderii beneficiarilor nostri;
    - marirea segmentului de piata pe care firma noastra il ocupa;
    - promptitudine in afacerile incheiate si respectarea termenelor contractuale;
    - loialitate fata de partenerii nostri de afaceri

Service auto Service Tim, cu punctul de lucru in Strada Stefan cel Mare Nr. 58, Timisoara, atestat RAR ,dispune de o unitate mobila disponibila non-stop pentru tractare auto in caz de urgenta sau de imposibilitate de a deplasa masina.
Piese auto import la cele mai mici preturi.

Detinerea de contracte cu renumiti furnizorii de piese, ne ofera posibilitatea achizitionarii lor in regim de urgenta si la preturi foarte bune,urmand ca masina sa se livreze in timp foarte scurt clientului.Piesele de schimb si consumabilele sunt de cea mai buna calitatea a celor mai mari producatori.Garantia pentru manopera si piesele de schimb este conform normelor in vigoare.