Produse Tunning | Service auto din Timisoara - Service Tim

Produse Tunning

Prin modificarea motorului veti putea obtine o putere mai mare decat cea oferita de fabricant si un cuplu sporit. Asigurati-va ca ceea ce doriti sa modificati este corect, orice gresala la modificarea unui motor putand fi fatala pentru viata acestuia. In sectiunea Tuning Motor veti gasi tot ce este necesar pentru a creste puterea motorului si pentru a putea face o conversie turbo pe un motor aspirat.

 • Bujiile trebuiesc alese in funtie de carburant si in functie de tipul motorului, aspirat sau supraalimentat. Pentru motoarele supraalimentate, bujiile pot avea diferite cifre de caldura, acestea trebuind alese in functie de modificarile care au fost aduse motorului si de intrebuintarea automobilului (strada sau curse).

 • Turbo compresoarele sau doar turbine, produc o admisie fortata ajutand un motor de cilindree mai mica sa produca o putere egala cu a unui motor aspirat cu o cilindree de doua ori mai mare. Turbinele sunt actionate de gazele de evacuare si pot produce sume impresionante de cai putere. Alegeti upgrade-ul pe care il doriti pentru motorul dumneavoastra.

 • Blow off valve este o supapa ce permite aerului sub presiune, aflat in traseul de admisie in momentul accelerarii, sa iasa atunci cand motorul nu mai este accelerat. Daca surplusul de presiune, aflat in admisie la momentul opririi accelerarii, nu este evacuat, motorul poate suferi diverse deteriorari.

 • Kiturile Turbo va ofera toate accesorile de care aveti nevoie atat pentru a inlocui turbo compresorul deja existent pe masina cat si pentru instalarea unui turbo compresor pe un motor aspirat.

 • Kiturile Compresor va ofera toate accesorile de care aveti nevoie atat pentru a inlocui compresorul deja existent pe masina cat si pentru instalarea unui compresor pe un motor aspirat.

 • Axele cu came fac ca supapele masinii sa permita admisia ori evacuarea. Inlocuirea lor cu unele aftermarket va va putea ajuta sa obtineti puteri mai mari.

 • Fisele bujii au un rol important in arderea corecta a carburantului. Acestea transmit semnalul electric dat de calculatorul masinii catre bujii. Daca fisele de bujii nu sunt intr-o stare buna, masina va merge intrerupt si va consuma mai mult carburant. Pentru modificari majore ale motorului se impune si schimbarea fiselor cu unele de capacitate mai mare.

 • Functia principala a unui wastegate este de a permite unei parti din gazele de evacuare sa treaca pe langa turbina atunci cand presiunea necesara este atinsa in galeria de admisie.

 • Pistoane, pistoane sport, pistoane ceramice, pistoane forjate, pistoane usurate, upgrade pistoane, pistoane aluminiu, biele, biele sport, biele forjate, upgrade biele

 • Intecoolerul este acea piesa ce raceste aerul din admisie la masinile supraalimentate facilitand astfel o ardere mai buna si o temperatura mai mica in camera de ardere. Intecoolerele se gasesc in diferite forme si diferite marimi pentru a putea fi instalate pe orice tip de autovehicul.

 • Interne forjate se refera la partile critice ale motorului dumneavoastra cum ar fi pistoanele, bielele si arborele cotit (vibrochen). Asanumitele interne forjate sunt create din materialele foarte rezistente la stres si caldura, ajutandu-va sa obtineti puteri impresionante din motorul dumneavoastra. Pistoanele forjate pot fi trate suplimentar pentru a rezista la temeperaturi extreme si la NOS.

 • Colierele fac ca furtunele masinii sa ramana in locurile potrivite atat la presiune cat si la temperaturi ridicate. Gasiti coliere de orice dimensiune pentru furtune de apa, ulei sau de aer.

 • Furtunele si racordurile sunt folosite atat la sistemul de alimentare cat si la cel de apa sau admisie. Componenta materialelor si ramforsarile sunt importante pentru a nu avea surprize neplacute in cazul temperaturilor ridicate sau presiunii.

 • Kiturile racing de aprindere au o putere mai mare decat cele stock si ajuta bujiile sa produca o scanteie mai puternica. Astfel, se obtine o explozie corecta si completa a carburantului in camera de ardere. Aceste kituri sunt necesare in momentul in care motorul este modificat.